Troje për shitje
E re Kërko
Kërko për: në Fushë: dhe Fusha Numri për faqe
 
Objekte 1 - 20 prej 87
Numri Fusha Vendi   Titulli Cmimi (Euro)
KS-3228 Qender  Te Komuna afër Pro Credit Bank  1 Ari e 67m per shitje në Qender (te Komuna afër Pro Credit Bank). Çmimi:150.000€.  150.000,00 
KS-2524 Matican  Matiçan  10 Ari Tok per shitje ne Lagjen Matiqan, 200 metra nga Gjamija me dalje në rrugë. Çmimi: 15.000 € për Ari.  15.000,00 
KS-1252 Matican  Matiqan  13 arë truall për shitje në Matiqan në rrugën prej çeshmes së Matiçanit, çmimi 9.500 €. Trualli ka infrastrukturë të plotë ujë, rrugë dhe kanalizim. Trualli e ka një pamje shumë të bukur lokacion nga e cila shihet e tërë Prishtina.  9.500,00 
KS-2785 Bernic e eperme  Rrugën për Kontri Haus  17 ari truall për shitje në Bërnic e Epërme në rrugën për Kontri Haus. Çmimi: 7.200€ për ari.  7.200,00 
KS-3159 Fushe Kosove  AFËR HIB PETROLL  2 Hektar e 3 Ari Troje per shitje, në Fushë Kosovë (përball Hib Petroll-it) Afër magjistralen Prishtin Fushë Kosov. Toka shitet komplet. Çmimi: 6.500 €. Për Ari.  6.500,00 
KS-2284 Çagllavicë  Qagllavice  2 Troje per shitje ne Qagllavice, afer Media Center, njera me siperfaqe 3 Ari, ndersa tjetra me siperfaqe 5 Ari. Çmimi: 7.300 €.  7.300,00 
KS-2284 Çagllavicë  Qagllavice  2 Troje per shitje ne Qagllavice, afer Media Center, njera me siperfaqe 3 Ari, ndersa tjetra me siperfaqe 5 Ari. Çmimi: 7.300 €.  7.300,00 
KS-2802 Veternik  Mbi lagjen e Spitalit  20.28 ari Troje për shitje në Veterrnik, mbi lagjen e Spitalit. Trojet kanë gjithë infrastrukturën afër. Çmimi: 15.000€ për ari.  15.000,00 
KS-1874 Veternik  Veternik  27 Ari Truall per shitje ne lagjen Veternik, mbrapa lagjes 038. Trualli eshte i parcelizur ne kete menyre: një parcelë 3 Ari, një parcelë nga 4 Ari, katër parcela nga 5 Ari. Çmimi: 125.000 €/Ari.  12.500,00 
KS-3245 Matican  Afër Depos Perparimi  3 Ari Truall per shitje ne lagjen Matiçan, (afër Depos Perparimi). Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme. Është për Ndertim te lart. Çmimi: 20.000 €/Ari.  60.000,00 
KS-3545 Veternik  Mbrapa Gorenjes te Fortesa  4 Ari Truall për shitje në lagjen Veterrnik, (mbrapa Gorenjes te Fortesa). Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme si: uje, kanalizim , rryme, rrugë. Trualli gjendet ne një pjesë shum te mirë dhe te qetë për banim. Trualli ka mundesi nderrimi me banes te vogel ose pare kesh. Çmimi: 15.000€/Ari.  15.000,00 
KS-3496 Brezovice  afër Mercedesit, te Muqiqi  4 Ari Truall per shitje ne Bernicën e Eperme, (afër Mercedesit, te Muqiqi). Çmimi: 8.000 €/Ari.  8.000,00 
KS-3212 Arberi  Te rrethi  4 Ari Truall per shitje ne lagjen Arberi, (te rrethi rruga për Fushë Kosovë). Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme si: uje, kanalizim , rryme.  36.000,00 
KS-1884 Veternik  Veternik  40 Ari Truall per shitje ne lagjen Veternik, mbrapa lagjes 038. Trualli eshte i parcelizur ne parcela nga 5 Ari. Çmimi: 12.000 €/Ari.  12.000,00 
KS-3469 Veternik  afër Rrethit të Veterrnikut  45.5 Ari Truall per shitje ne Veterrnik, (afër Rrethit të Veterrnikut). Trualli ka te gjithë infrastrukturen e nevojshme si: uje, kanalizim , rryme. Çmimi: 25.000 €/Ari.  25.000,00 
KS-3229 Kolovice  Rruga Haxhi Zeka  5 Ari Truall per shitje ne lagjen Kolovic, (Rruga Haxhi Zeka). Çmimi: 25000€. 5000€ Për Ari.  25.000,00 
KS-3240 Matican  Afër Lagjes Amerikane  88 Ari Truall per shitje ne Lagjen Prishtina e Re, (Afër Lagjes Amerikane, te Pallati i Drejtësisë).  453.000,00 
KS-3846 Veternik  Mrapa Gorenjes  hitet 3 Ari truall në Veternik (Mrapa Gorenjes). Trualli ka infrastruktur te plot si: ujë, rrymë, rrug dhe kanalizim. Trualli është me dukumenta në rregull. Çmimi: 16000€ Për Ari.  48.000,00 
KS-88 Kosova  Shitblerje e paluajtshmerive, 
E re
Ofertë speciale
nderro blej paluajtshmeri shit paluajtshmeri shitblerje te paluajtshmerive: shtepi, lokale, banesa, dyqane, toke, troje, apartamente, garazham vilam depom zyre, magzina, zyre për ndermjetesim, zyre per shitblerje marrje me qira, Kosova Immobilien, shitblerje e qiradhenie te paluajtshmerive. Shpalleni edhe ju pronen tuaj per shitje, nderrim dhe për qiradhenie. Siguroni suksesin tuaj me Kosova Immobilien. Jeni te mirëseardhur!  
0,00 
KS-3454 Llapnasell  Afër shkollës  Shiten 22 Ari Truall në Llapnasell (afër shkollës). Në truall jan të ndërtuara 2 shtëpi ka 100m2. Me dokumenta në rregull. Çmimi: 250.000€  250.000,00 
 1  2  3  4  5 Next Hits 
 © 2006 by Kosova Immobilien