Banesa për shitje
E re Kërko
Kërko për: në Fushë: dhe Fusha Numri për faqe
 
Objekte 1 - 20 prej 178
Numri Fusha Vendi   Titulli Cmimi (Euro)
KS-3314 Fushe Kosove  Afer sh.f. "Mihail Grameno"  Banes 2 dhomeshe per shitje ne Fushë Kosovë (afer sh.f. "Mihail Grameno") me siperfaqe 65m2, kati i perdhesë. Ndertim i ri .Çmimi : 40.000 €.   40.000,00 
KS-2392 Dodona  Dodona  Banes 2 dhomeshe per shitje ne Lagjen Dodona afer Sllovenija Sport te Albi Market, me siperfaqe 60m2, kati i 2-te. Çmimi : 75.000 € Ndertim i ri.  75.000,00 
KS-2590 Mati 1  Mati 1  Banes 2 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 55m2 në katin Përdhesë.Ndërtim i ri Çmimi: 47.000 €   47.000,00 
KS-2588 Mati 1  Mati 1  Banes 2 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 63m2 në katin Përdhesë. Ndërtim i ri. Çmimi: 53.600 €   53.600,00 
KS-2594 Mati 1  Mati 1  Banes 2 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 65m2 në katin e dytë. Ndërtim i ri. Çmimi: 55.500 €   55.500,00 
KS-2592 Mati 1  Mati 1  Banes 2 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 65m2 në katin Përdhesë. Ndërtim i ri. Çmimi: 55.500 €   55.500,00 
KS-2511 Qender  Qender  Banes 2 dhomshe për shitje në Qendër, rruga Rexhep Luci, kati i tretë sipërfaqe 60.40m2 ( neto 50.19m2 ) dhe 7m2 bodrum, Ndërtesa është e vendosur 100m afër sheshit Nëna Terezë. Çmimi: 99.500 €  99.500,00 
KS-2445 Mati 1  Mati 1  Banes 2 dhomshe per shitje ne lagjen Mati 1 , afer Afer Ambulantes me siperfaqe 53m2 kati 5-te. Çmimi: 42500 € Ndertim i ri.  42.500,00 
KS-2639 Dardani  Dardani  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Dardania, afër Postës kryesore, me sipërfaqe 87m2 në katin e 1-rë. Ndërtim i vjetër. Çmimi: 134.000 €.  134.000,00 
KS-2582 Dodona  Dodona  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Dodona, nën parkun e qytetit, në katin e 6-të me sipërfaqe 73m2. Ndërtim i ri. Çmimi: 60.000 €   60.000,00 
KS-2631 Dodona  Dodona  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Dodona, rruga Bajram Kelmendi, te katërllullat, me sipërfaqe 97m2 në katin e 1-rë. Ndërtim i ri. Çmimi: 91.000 €   91.000,00 
KS-2681 Kodra e Diellit  mbi banesat e bardha afër sh.f. Iliria  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Kodra e Diellit, mbi banesat e bardha afër sh.f. Iliria, me sipërfaqe 93m2 + 20m2 ballkon, kati 6-të. Ndërtim i ri. Çmimi: 75.000 €  75.000,00 
KS-2598 Mati 1  Mati 1  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 99m2 në katin e 2-të. Ndërtim i ri. Çmimi: 85.000 €  85.000,00 
KS-2597 Mati 1  Mati 1  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 99m2 në katin e Parë (1). Ndërtim i ri. Çmimi: 85.000 €   85.000,00 
KS-2596 Mati 1  Mati 1  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Mati 1 afër STANDARD-it, me sipërfaqe 99m2 në katin e Përdhesë. Ndërtim i ri. Çmimi: 85.000 €  85.000,00 
KS-2585 Mati 1  Mati 1  Banes 3 dhomshe për shitje në Lagjen Mati 1, afër STANDARD-it, me sipërfaqe 96m2 në katin 2-të. Ndërtim i ri. Çmimi: 82.000 €   82.000,00 
KS-2584 Mati 1  Mati 1  Banes 3 dhomshe për shitje në Lagjen Mati 1, afër STANDARD-it, me sipërfaqe 96m2 në katin Përdhesë  82.000,00 
KS-3238 Ulpian  Mbi sh.f. Hasan Prishtina  Banes 3 dhomshe për shitje në lagjen Ulpian, (mbi sh.f. Hasan Prishtina), me sipërfaqe 65.5m2 me dokumenta, hapsir fizike 100m2, kati 4-tër. Ndërtim i Vjetër. Çmimi: 85.000€  85.000,00 
KS-2058 Dardani  Dardani  Banes 3 dhomshe per shitje ne lagjen Dardania, Sheshi Bill Klinton, afer postes nr.9, me siperfaqe 55.85m2 në dokument, 66m2 sipërfaqe fizike, kati i 3-te. Ndertim i vjeter. Çmimi: 75.000€.  75.000,00 
KS-3113 Pejton  pejton  Banes për shitje në lagjen Pejton (Mrapa Sh.F.Faik Konica, me siperfaqe 82m2, kati 2-të. Komplet e mobiluar. Çmimi: 82.000€  82.000,00 
 1  2  3  4  5  6  7  8  9 Next Hits 
 © 2006 by Kosova Immobilien